Nye praktikanter i VM – Viuff & Mørkebæk

Vi sætter en stor ære i at have praktikanter og sørge for, at de vil få den bedst mulige praktiske føling med arbejdet i en entreprenørvirksomhed. VM – Viuff & Mørkebæk byder Amalie og Christel velkommen, og vi er alle glade for at have dem med på byggepladsen og i virksomheden i deres praktikperiode.

Christel startede i praktik hos VM – Viuff & Mørkebæk A/S d. 19.12.2022. Christel er i praktik i forbindelse med sin uddannelse som Teknisk Designer indenfor Bygge og anlæg på KBH NEXT.
Christel skal være hos os i fire måneder, og vil primært være på vores sager ”Frederiksberg Svømmehal” og ”Bellahøj friluftbad”.
Christel er 23 år og bor i Fredensborg. Hun er i gang med det sidste praktikforløb inden sin svendeprøve.

Christels udtalelse:
Jeg har set frem til mine 4 måneders praktik hos VM – Viuff & Mørkebæk. Jeg har fået en masse opgaver og udfordringer, som indtil videre har været med til at udvikle mig fagligt.
Det har været en oplevelse at se, hvordan alting foregår på en byggeplads, og hvordan det foregår, når man renoverer en svømmehal, som er så stor som Frederiksbergs Svømmehal.
Det har været skønt at møde mine nye kollegaer.
Selv om jeg kommer med en anden baggrund end de andre, så har mit forløb hos

VM Viuff & Mørkebæk indtil videre været spændende og godt.

Amalie er startet hos VM – Viuff og Mørkebæk den 23.01.2023, hvor hun er praktikant i forbindelse med sin uddannelse som Bygningskonstruktør på Zealand i Næstved.
Amalie skal være hos os i de næste 20 uger og vil primært være på vores sager ”Frederiksberg svømmehal” og ”Bellahøj friluftbad.”
Amalie er 24 år, bor i Næstved

Amalies udtalelse:
Det bliver spændende at kunne bruge det næste halve år til at kunne dygtiggøre mig i rollen som bygningskonstruktør. Jeg ser frem til at kunne få en masse viden og erfaring fra det dygtige team i VM og samtidig komme ud og afprøve teori fra skolebænken i praksis.
Jeg ser frem til at være en del af teamet det næste halve år.