VM Anlæg

Anlægsarbejde på hele Sjælland

Som noget helt særligt tilbyder vi hos VM Anlæg at anlægge svømmehaller. Vi har bl.a. varetaget rollen som hovedentreprenør ved byggerier og renoveringer af flere svømmehaller på sjælland.

Anlæg af svømmehaller

Det seneste årti har vi hos VM Anlæg haft større fokus på svømmehaller, og netop den del af forretningen har vi forfinet i en grad, så arbejdet lever op til de særdeles svære krav, der stilles til byggeri af svømmehaller.

Som hovedentreprenør på anlægsarbejdet står vi for styring af fagentreprenører og udførelsen af byggeriet frem til aflevering. Vi finder samarbejdspartner blandt vores omfattende netværket, som har de rette kompetencer og ressourcer til opgaven. Her er murerarbejdet i høj fokus, da vi har med svømmehaller at gøre. Derfor har vi igennem mange år opbygget et tæt samarbejde med murerfirmaer, som har enkelte flisemurere med speciale i svømmehaller. Ligeledes har vi en stærk egenproduktion indenfor beton og betonrenovering, som vi kan indsætte som supplement til den eksterne ekspertise.

Vi bygger på kvalitet

Hos VM Anlæg er dit projekt i byggebranchens bedste hænder. Alle vores byggestyringsfolk har både en håndværksmæssig baggrund og en uddannelse som konstruktør eller ingeniør. Men selvom vi er specialister inden for hver vores fagområde, lægger vi stor vægt på at etablere et godt samarbejdsklima, så alle parter oplever det som ét fælles projekt. På den måde sikrer vi en høj kvalitet i det arbejde, vi leverer.

For at sikre succes i jeres projekt er det afgørende, at vi skaber effektiv kommunikation. En grundlæggende forudsætning for vores samarbejde er, at vi lytter aktivt og kommunikerer åbent, hvilket er essentielt for at opnå gensidig forståelse og bevæge os i samme retning gennem hele projektets forløb.

Skal vi klare dit anlægsarbejde?

Med VM Anlæg som samarbejdspartner til dit anlægsprojekt får du professionel rådgivning og komplet byggestyring under hele processen. Vi sørger således for en sikker start og formfuldendt afslutning – ligesom vi naturligvis leverer projektet til den aftalte tid og pris.


Kontakt os på tlf. 29 70 44 67, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit anlægsarbejde. Vi er beliggende i Frederikssund og arbejder på hele sjælland.