Betonarbejde på Sjælland

Vi er din betonentreprenør ved ethvert betonarbejde på Sjælland

VM Fagentreprise er din professionelle samarbejdspartner, når du skal have udført betonarbejde. Vi udfører en lang række opgaver, som både dækker nybyggeri og renovering. Det kan f.eks. være støbning af vandtætte kældre, fundamenter, elementbyggeri og andre in situ betonopgaver. Med vores brede palet af kompetente medarbejdere udfører vi også gerne hovedentreprise i forbindelse med betonarbejde til erhverv, private virksomheder og offentlige institutioner.

Vi udfører betonarbejde og in situ betonopgaver i høj kvalitet - Vi kører på hele Sjælland

Vi arbejder hurtigt og effektivt, men går aldrig på kompromis med kvaliteten, da vi sætter en stor ære i at levere det bedst mulige resultat. Vi udfører derfor al byggeri med brug af de bedste materialer og moderne teknologi. Dette sikrer dig et holdbart resultat med lang levetid.

Som din professionelle betonentreprenør vægter vi den tætte dialog højt, så vi sammen kan finde den helt rette løsning til dit projekt. Vi går op i de små detaljer og sikrer det store overblik over projektet fra start til slut. Samtidig garanterer vi et veludført og succesfuldt byggeri til tiden, som lever op til dine ønsker og behov.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag på tlf. 30 56 77 44, og få et uforpligtende tilbud på din betonopgave. Vi er beliggende i Frederikssund og udfører betonarbejde på hele Sjælland.