Kloakarbejde på sjælland

Professionelt kloakarbejde i Københavnsområdet og Nordsjælland

Hos VM Fagentreprise leverer vi kvalitetssikre og fagligt kompetente løsninger inden for kloakarbejde på Sjælland. Det kan bl.a. omfatte følgende:

Som en naturlig del af vores arbejde afsluttes der med en tv-inspektion efter DTVK.

Autoriseret kloakarbejde

Du vil blive mødt af autoriserede kloakmestre og erfarne rørlæggere, som står klar til at rådgive og hjælpe dig med dit projekt fra de indledende faser til den færdige levering. Vi sørger altid for, at dit projekt leveres til den aftalte tid og i den bedste kvalitet.

Vi holder os hele tiden opdateret i gældende lovgivning på området, hvilket er din garanti for, at opgaverne løses korrekt. Efter projektet er færdiggjort udleverer vi drifts- og vedligeholdelsesvejledninger med udførlige instruktioner om, hvordan anlægget fremover skal vedligeholdes. På den måde kan du være sikker på, at anlægget fortsat fungerer og lever op til de krav, der stilles inden for området.

Vi renoverer og forebygger skader i din kloak

Med tv-inspektion kan vi foretage tjek for at opdage utætheder, forstoppelse m.m., inden det udvikler sig til større skader. Opstår der alligevel et akut problem, er det vigtigt, at du reagerer med det samme, da det kan medføre lugt, fugt, rottebesøg og oversvømmelse.

Som kloakentreprenør udfører vi:

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Kontakt os i dag på tlf. 30 56 77 44, og få et uforpligtende tilbud på din kloakopgave. Vi er beliggende i Frederikssund og udfører kloakarbejde på hele Sjælland.